Esther Bos

Esther Bos

Financieel-hypotheek adviseur

Vordensebinnenweg 42, 7231 BD Warnsveld
06 – 549 239 83
info@keerpuntadvies.nl

Mijn naam is Esther Bos en ik ben je aanspreekpunt binnen Keerpunt. Samen doorlopen wij het traject van inventarisatie tot het realiseren van je dromen en wensen. Sinds 1986 ben ik actief op het terrein van de financiële dienstverlening, waarbij ik veel verschillende kanten van dat vak heb gezien en het vanuit diverse invalshoeken heb benaderd. De particulier, de (kleine) ondernemer, de grote ondernemer en zijn personeel. Omvangrijke opdrachten en kleine opdrachten. Allemaal even interessant.

In 2006 heb ik besloten als zelfstandig ondernemer verder te gaan om zo heel erg op mijn eigen wijze met mijn klanten om te (kunnen) gaan. Geen productverkoop maar inzicht geven in vragen, wensen en mogelijkheden. Persoonlijk dus. Wil je een financieel plan waarin alle aspecten van het financiële leven worden belicht, dan ben je bij mij aan het goede adres. Door dieper in je persoonlijke situatie te duiken en dus vragen te stellen, krijg ik een compleet beeld. En omdat ik natuurlijk van buitenaf naar de situatie kijk, word ik niet gehinderd door emoties en bezwaren. Ik kan daardoor met een heldere blik kijken en zo ook de dingen voor jou helder maken. En daar gaat het om: anders heb je me niet nodig.

Ook op het gebied van echtscheiding en alles wat daar bij komt kijken, zoals in veel gevallen de woonvraag belangrijk is. Wat doen jullie met het huis, wie blijft er wonen en is dat wel mogelijk? En hoe dan? In de samenwerking met 1scheidingsloket kunnen we maatwerk leveren bij alle aspecten die met de scheiding te maken hebben. We zoeken samen dus naar een vorm van verdeling die voor jullie beiden zo goed mogelijk is. En als we dan weer met elkaar een mooi resultaat hebben bereikt zijn ook de adviseurs van 1scheidingsloket blij. Werkelijk blij, want daar doen we het voor!

Persoonlijk heb ik ook het traject van een echtscheiding doorgemaakt en ik weet dus uit ervaring wat erbij komt kijken. Ook de onzekerheid die je ongetwijfeld voelt, ken ik uit ervaring. Met 1 scheidingsloket gaan we soms wat langzamer dan jullie zouden willen en soms wat sneller. Dat doen we met een doel. En dat doel is om de dingen zo optimaal mogelijk voor jullie af te ronden. We nemen jullie dus bij de hand in een traject dat voor jullie nieuw is en voor ons onze expertise.

Mijn doelstelling? Het geven van rust en inzicht. Het begeleiden van mijn klanten naar dat resultaat. In een open en informele communicatie, waarbij je iedere vraag mag stellen die maar bij je opkomt. Vertrouwen vormt daarbij de basis. En ook daarom is een eerste inventarisatiegesprek altijd kosteloos en vrijblijvend, zodat je vrij kunt praten en een eerlijke keuze kunt maken. Welkom!

Wil je meer over mij en mijn manier van werken weten? Neem een kijkje op mijn website www.keerpuntadvies.nl. Daar vind je ook een aantal reviews van bestaande klanten. Als je die leest begrijp je automatisch dat ik mijn werk fantastisch vind!